• Intermediair 040 260 14 44 ma t/m vrij van 8.30 tot 17.00 uur

Welkom bij DELA Intermediair

Chat met onze medewerkers

Samenwerken met DELA

Sinds januari 2018 werken wij niet meer met een samenwerkingsovereenkomst. Wil je rechtstreeks met ons samenwerken? Meld je aan!

Verzekeringsproducten

Als adviseur wil je ervoor zorgen dat alle risico's van jouw klant worden afgedekt en alles goed geregeld is voor later. Coöperatie DELA biedt je meerdere verzekeringen aan, die je aan jouw klant kunt voorleggen.

Nieuws over DELA Intermediair

Ben je ook benieuwd naar wat er allemaal gebeurt binnen onze branche? Niet alleen experts, maar ook jouw collega's geven hun persoonlijke mening en visie op allerlei actualiteiten of interessante trends en topics met columns, nieuws en artikelen.

Onze website is vernieuwd

Zoals je misschien al is opgevallen, hebben wij onze site aangepast. Dit is een eerste stap in de vernieuwing van ons DELAnet om beter aan de wensen van jou als adviseur te voldoen.

Nieuws: Coöperatie DELA nieuwe hoofdsponsor Roparun

Coöperatie DELA wordt de nieuwe hoofdsponsor van de Roparun. De Roparun is de langste non-stop estafetteloop van de wereld. Deelnemers zamelen met deze teamprestatie geld in voor de palliatieve zorg. 

Coöperatie presenteert jaarcijfers 2019

In juni presenteerde DELA haar jaarcijfers over 2019. “Een jaar dat een bijzondere plek krijgt in onze geschiedenis”, zo karakteriseert Edzo Doeve, algemeen directeur coöperatie DELA, het jaar 2019. 

Levensvraag: Voor welke ultieme vakantie zou je geld opzij willen zetten en waarom?

Wij gaan nooit 2 x naar dezelfde bestemming of deel van hetzelfde land toe. De wereld is redelijk groot en daarom genoeg te bereizen, wat we inmiddels al wel flink hebben gedaan. Maar voor 1 land maken we graag een uitzondering: Nieuw Zeeland. Wat een geweldig mooi land is dat!