• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Laatste nieuws

Chat met onze medewerkers

 • jul
  1
  2020

  Informatie over uitvaarten en het coronavirus

 • jul
  1
  2020

  Uitvaarten tijdens de coronatijd: aanpassingen en extra diensten

  Een overzicht van wat er nu anders gaat bij uitvaarten in coronatijd

  Afscheid nemen van een overleden dierbare kan maar één keer. Wij realiseren ons dat de dienstverlening nu soms anders verloopt dan de nabestaanden voor ogen hebben. Ook krijgen we soms vragen over de kosten van een uitvaart in coronatijd. Op deze pagina geven we een overzicht.

 • jun
  26
  2020

  'Het was zijn laatste rit'

  Nieuwe auto’s Overbrenging lichter en zuiniger: 650 bomen besparing

  Het zijn vaak de laatste kilometers in een mensenleven: onderweg naar een crematorium of laatste rustplaats. En Nederlanders zijn daarin nog altijd traditioneel, maar alternatieve vormen vinden we interessanter worden. De emotionele waarde van ‘de laatste rit’ lijkt daarmee steeds groter te worden.

 • jun
  16
  2020

  DELA wederom beste werkgever in Great Place to Work

  Coöperatie DELA heeft dinsdag 16 juni tijdens de uitreiking van de Best Workplaces 2020 van Great Place to Work (GPtW) wederom de eerste prijs in de categorie ‘Large Workplaces’ in de wacht gesleept. DELA mag zich ook in 2020 de beste werkgever van Nederland noemen.

 • jun
  12
  2020

  Hoge waardering van klanten en medewerkers

  Coöperatie presenteert jaarcijfers 2019

  Een jaar dat een bijzondere plek krijgt in de geschiedenis van DELA, zo karakteriseert coöperatie DELA het jaar 2019. Als het plan om Yarden over te nemen doorgaat, zal de coöperatie met een miljoen verzekerden groeien. Zonder rekening te houden met de effecten van de aangekondigde overname, steeg het aantal verzekerden in 2019 met ruim 75.000 tot meer dan 4,1 miljoen, zo is te lezen in het zojuist verschenen jaarverslag.

 • jun
  4
  2020

  Overlijden Marc de Hond

  Wij zijn geschrokken door het verdrietige nieuws van het overlijden van Marc de Hond (42), voormalig ambassadeur van het DELA Fonds.