• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

DELA introduceert nieuw horeca-assortiment

7 maart 2024

Crematoria zijn een plek van troost, respect en betekenisvolle herinneringen voor iedereen die afscheid neemt van een dierbare. Binnen deze sfeer van zorg en respect kondigen wij met trots ons nieuwe horeca-assortiment aan: eigentijds, duurzaam en afgestemd op de persoonlijke wensen van onze gasten.

Na een proefperiode eind 2023 bij een zestal DELA-locaties, wordt het nieuwe assortiment vanaf deze maand stapsgewijs bij de rest van de DELA-locaties geïntroduceerd.

Samenwerking met de Vermaat Groep

We werken hiervoor samen met de Vermaat Groep, onze partner voor de horeca. De Vermaat Groep is een gerenommeerd bedrijf in de horecabranche, bekend om haar kwaliteit, duurzaamheid en gastvrijheid. Met een breed scala aan culinaire ervaringen en smaken, van traditionele gerechten tot innovatieve concepten, biedt Vermaat een ongeëvenaarde diversiteit aan mogelijkheden om aan de wensen van onze gasten te voldoen. De Vermaat Groep is als specialist in horeca op maat onder meer actief in ziekenhuizen, bedrijven en vrijetijdslocaties. Rens de Leeuw, projectmanager Uitvaartdiensten bij coöperatie DELA: ‘We zijn trots op deze samenwerking. Samen met Vermaatgroep zorgen we ervoor dat ons horeca-assortiment in dienst staat van herinneren en troost biedt bij het afscheid.’

Afscheid met smaak - DELA introduceert nieuw horeca-assortiment

‘Gastvrij en Goed Verzorgd’

Wij willen iedere gast een gevoel van gastvrijheid en zorgzaamheid bieden, omdat wij begrijpen dat het afscheid nemen van een dierbare een emotionele en persoonlijke ervaring is. Daarom hebben we ons assortiment samengesteld met het uitgangspunt ‘gastvrij en goed verzorgd’. Het aanbod sluit zo nog beter aan op de persoonlijke wensen en behoeften van onze gasten. Van heerlijke broodjes tot luxe arrangementen met soep en bitterballen, en zelfs mogelijkheden voor een high tea, lunch of een borrel met eventueel een goed glas (non-alcoholische) biologische wijn. Alles is in huis om aan de specifieke wensen te voldoen. Ook is het mogelijk om voor halal opties of vegetarische varianten te kiezen. ’Een uitvaart is een bijzonder emotionele gebeurtenis, waarbij liefde, verlies en herinnering samenkomen. We zijn blij dat we met ons assortiment kunnen bijdragen aan deze unieke beleving’, zegt Jop te Riele, Senior Projectmanager Formules Vermaat.

Duurzaam

Het assortiment is samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde, seizoensgebonden producten die met respect voor mens, dier en milieu zijn geteeld. Als coöperatie DELA kiezen we namelijk voor duurzaam. We geloven dat het onze verantwoordelijkheid is om een schone en eerlijke wereld door te geven aan de volgende generaties.