• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Ervaringen van klanten over een uitvaart bij DELA

Het is fijn om van tevoren te weten hoe anderen onze verzekeringen, diensten en service ervaren. Daarom laten wij onze klanten graag zelf aan het woord. Bekijk hier de ervaringen en beoordelingen van nabestaanden.

Rated 5 van de 5 door uit was een mooi afscheid. Ik heb de DELA al een paar keer meegemaakt, en alles was in de puntjes verzorgt. Mijn dank daarvoor.
Datum plaatsing: 2020-06-29
Rated 5 van de 5 door uit Mooi afscheid Super goed geholpen door Dela. Een goed gevoel aan over gehouden.
Datum plaatsing: 2020-06-29
Rated 5 van de 5 door uit waardig afschijd het is een goed afscheid geweest waardig en respect vol.
Datum plaatsing: 2020-06-29
Rated 5 van de 5 door uit Respectvol afscheid in Coronatijd Op zeer professionele wijze in Coronastijl de uitvaart verzorgt. Veel inlevingsvermogen en zeer attent personeel. Ik raad ieder aan een uitvaartpolis te nemen via Dela, in ieder geval een zorg minder in de toch al hectische periode. De basis verzekering dekt alles!
Datum plaatsing: 2020-06-29
Rated 5 van de 5 door uit Zeer waardig afscheid Ik was zeer tevreden over de manier waarop ik ben bijgestaan het gaf mij troost en vertrouwen
Datum plaatsing: 2020-06-29
Rated 5 van de 5 door uit Goed verzorgd afscheid Ik ben erg tevreden van de goed verzorgd uitvaart, en de vriendelijkheid van de personeel
Datum plaatsing: 2020-06-29
Rated 5 van de 5 door uit Waardig afscheid Zeer prettige samenwerking met uw medewerkers. Alles prima geregeld.
Datum plaatsing: 2020-06-29
Rated 5 van de 5 door uit Alles tot in de puntjes verzorgd! Wij hebben de uitvaart en de periode eromheen als heel fijn ervaren...
Datum plaatsing: 2020-06-27
  • y_2020, m_7, d_2, h_15
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.9
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_3929
  • loc_nl_NL, sid_uitvaartdienst, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_dela
  • bvseo_sdk, net_sdk, 0.0.0.129
  • CLOUD, getReviews, 31ms
  • REVIEWS, PRODUCT
Kinderen strooien bloemblaadjes over de kist tijdens de ceremonie

Een uitvaart naar wens zonder verzekering