Onze dienstverlening en kosten

Wij vinden het belangrijk dat je goed op de hoogte bent van onze dienstverlening en de kosten daarvan, vóórdat je je door ons laat adviseren of een verzekering bij ons afsluit.

Wat zijn advies- en distributiekosten?

Distributie van en advies over verzekeringen kosten geld. Wij zijn wettelijk verplicht deze apart in rekening te brengen als je een financieel advies van ons krijgt, een nieuwe verzekering bij ons afsluit of als er een nieuwe verzekering wordt gemaakt na een grote verandering.

Distributiekosten
Distributiekosten zijn kosten voor het verwerken van de verzekeringsaanvraag en gelden per polis. De hoogte van de distributiekosten is afhankelijk van hoe en waar je de verzekering afsluit, bijvoorbeeld telefonisch of via onze website. Sluit je de verzekering af via onze website? Dan zijn de distributiekosten € 9,60. Deze brengen wij in de eerste 10 jaren tegelijk met de premie in rekening. Dat is € 0,08 per maand.

Advieskosten
Advieskosten zijn kosten voor het financieel advies dat je van onze adviseurs krijgt. Advieskosten zijn alleen van toepassing als je door DELA wordt geadviseerd. DELA adviseert alleen over haar eigen producten en diensten.

Kostenoverzicht
In het kostenoverzicht vind je een overzicht van de verschillende advies- en distributiekosten per manier van afsluiten.

Dienstverleningsdocument

In het dienstverleningsdocument leggen we uit wat je kunt verwachten van onze dienstverlening op het gebied van advies. Onze dienstverleningsdocumenten:

Wil je weten hoe het dienstverleningsdocument werkt? Bekijk dan het filmpje van de AFM hierover.

 

Chat met onze medewerkers